Thursday, February 24, 2011

Pendapatan lumayan selain dr nufnang

Arini beta nk cite tentang cara nk dpt kn Pendapatan sampingan lain selain dr  method biase.. Ni pun dapat ilham lepas baca blog syarliey..tq syarliey...lap u...


Ni la HeartBeat tu. Try la dulu usha2 pape yang patut.


u all must try natang nie..HB ni boleh tambahkan pendapatan bergande tau...sangat lumayan..kite dah biase dgn nufnang,adsence,and natang2 yg len..so..i advice u all to try this method tuk sambil2 berbelong buleh plus2kan wet poket..hehe....lg pun time i apply tu...die pya ahli yg joint still virgin..mksd nye baru 50org gitu..so u all pya peluang tuk jd anak emas tu boleh ler..hehe..jum2 ikuti langkah nie...die pya erning tu byk tau..u all buleh tgk nie..
Refer friends to register : When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate.
RM2 earned for qualified affiliate.
Self purchase : 20% of total purchase amount. Excluded delivery fee.
eg: If you purchase magic mug at RM40, your earning will be RM8.
Referral purchase : 15% of total purchase amount.
eg: If your referral purchases magic mug at RM40, your earning will be RM6.
Banner / text link clicks : RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
Feedback : RM5 for constructive feedback to us.
Survey / Polling : RM3 for the participation in our survey or polling.
Testimonial : RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas.


Pertama..
Klik kat banner bawah nih..




Kedua..
Klik icon HeartBeat yang dibulatkan kat bawah nih..




Ketiga..
Klik create account dan isi la maklumat korang kat form tu..




Keempat..

masukkan password yang korang senang nk ingat, then klik I agree dengan term of service, n klik continue..



Kelima..
teruskan dengan step nih..
klik kat tempat yang dipetakkan tu..
Join HB!Affiliate..




Keenam..
klik online application plak..
macam kat gmbar bawah ni..




Ketujuh..
isi semua maklumat yang diperlukan termasuklah link blog anda dan cara pembayaran..
then klik continue..





Kelapan..
Klik MyHB!Affiliate untuk dapatkan code iklan HeartBeat..




Kesembilan..
Klik Get A Code (macam kat gambar bawah ni)..
Boleh pilih samada nak banner yang horizontal, vertical, square atau text links..
Lepas pilih yang mana berkenan, bleh la copy code banner tu..






Kesepuluh..
Pastekan code tadi tu ke blog anda..










Siap!
Senangkan?
So, leh la join HB ni..
Sikit2 lama2 jadi gunung!
^_^

18 comments:

  1. menarik gak nie...boleh gak tambah duit poket

    ReplyDelete
  2. Baru rasa nak join... walaupun da lama tau.. hehehe

    ReplyDelete
  3. kekehh..ala u all ni..kalau nk joint tu...klik le i pya banner tu..kire daftar undeer sy..hehe..ley sy plus kn pdptn sy..kn2...

    ReplyDelete
  4. lama dah dengar..ni baru mcm fahamm sket

    ReplyDelete
  5. KEKEHH..faham pun..selain dr nufnang..natang ni pun ley wt wet sampingan..jgn luper nk register tu klnik banner sy tau.. ^__^

    ReplyDelete
  6. Info yang bagus dan berguna buat bloger2 yang hendak cari duit poket.Semuanya bergantung pada usaha kita.Apa2 hal pun banyak mana iklan yang kita pasang kalau tiada yang klik,tak jadi RM jugak.Yang penting Blog kena best dan cool macam blog "Jejaka Jambu" ni.Thanks berkongsi maklumat ni,nanti saya follow...

    ReplyDelete
  7. nice, tapi belum sempat lagi kot nak buat benda ni :)

    ReplyDelete
  8. NAMIALU-betul tu..kne rajen..tp yg best nye blog j.j ni tk de ler kot..kekehh...sekadar memperkenalkan diri dkt mate kwn2 len..

    AIN-ha..buat lah kalau rajen..jgn luper ekot step yg pe ditulis kt dlm blog azq ni..smbil2 tu klick le byk2..kekeh..sikit2 jd bukit

    ReplyDelete
  9. bro,thanks byk2 share steps ni....
    lame dah nk join tp xde mmber yg ajo steps ni....
    thanks again...=)

    ReplyDelete
  10. kalau ada ada iklan dari nuff dan boh iklan nie jugak kat satu blog , nuff tak kacau ke???...sorry le baru nak merangkak...hehehee

    ReplyDelete
  11. sesame je u all...jgn lupe bt lah..ehehe..
    gambar buruk-yg tu kurang pasti..tp ape motif nufnang nk kacau kn..huhu..actually nufnang tu susah sikit,die security kuat..tp HB ni dierang dlm peringkat baru..so dierang ni byk kelemahan yg sebenarnya kita bolah tke advantge...

    ReplyDelete
  12. haritu nak register tapi time tu dia siar iklan valentine . so baru nak buat la huhu ^^

    ReplyDelete
  13. NADHIRAH-owh..mgkn time tu ari velentine kutt.hehe
    ZALIYATI-u are wlcome
    IEQA-jum2..sy klick awk,awk klick sy... 1 klick 4sen..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...