About Me

Salam semua,blog ini adalah hasil usaha susah dan payah manusia yg bernama haziq nazir b.mohd sirat yg telah menceburi bidang bloging seawal tahun 2010,segala isikandungan didalam blog ini adalah luahan hati ataupun minat bloger terhadap sesuatu bidang,mohon maaf pada yang tak berkenan MY BLOG MY RULE,berikut adalah sedikit biodata tentang diriku.

Photobucket

  1. NAMA : Haziq Nazir bin Mohd Sirat
  2. NICK NAME : haziq/galung(my mom bg dr kecik)/mr.j.j dsb
  3. NAME yg hampir bpk ku beri :Nazir kazjai.
  4. SEX : Male/laki
  5. TARIKH LAHIR : 21.3.1990
  6. TEMPAT LAHIR : HBTR (hospital bsr tengku ampuan rahimah klang)
  7. ALAMAT TETAP : Lot 2122 km10 meru
  8. UMUR : 20 and mude lagi okeh
  9. HOBI : surfering
  10. SPOK : Malay
  11. KERJAYA :  Student
  12. AMBITION : maybe jd seorang ahli perniagaan,jual kacang pn tk pe
  13. EMAIL : haziqnazirhaziq@gmail.com
  14. FOOD :Stick/ayam/yang sedap2
  15. DRINK: Air suam
  16. SIBLING : 4 org je,sy yg ke 2
  17. WEIGHT : 50kg
  18. HEIGHT : yg neh sensetive sikit!!, 162
  19. STUDENT : Politeknik Ungku Omar ipoh
  20. SEMESTER : Januari 2011 sem6 (senior ok)

  • Seorang yang open minded,open air,water,dan lain2,tak suke cakap bohong,tk suka dibohongi,paling benci ditipu,dan juga menipu, tk suke tgk kaum sendiri kene tipu,ditipu,dan menipu,tk suke buat kerja lambat2(kerja ok,bukan study)haha,mst cepat,tepat pantas mcm sonic speed,tk suke keje malas-malas,macam pemalas,benci org kerja slow mcm siput,rase nk bg penyepak aje!!argh...tk suke sepah2,tak suke kene saman,tk suke dkt org yg aniaya org lain,menyampah dgn org yg tk hormat org, ,ckp semua dia nk betol,mcm die tu perfect,
  • suka mencari kesempurnaan dari pdngan diri sendri (yang ghey),bkn nk semua perfect pn,sikit2 sudah lah..suka bende2 peliik,suke duit,suka makan,suka minum air suam banyak2,suka binatang,hedgehog dsb,suka girlfrens (n lelaki)..suke shoping,time SALE je lah.. suka hidup senang,tk suke hidup susah,suke naik kerete,suke buat bende yang disukai,suke family,suke baby,suke budak2,tk suke bdk degil,suka suki mate keladi,mana nak sama sisuka-suka,sukasuki boleh dicari,boleh dicari dimana sajee...pe bende lah yg kau ckp nie aziiiiiqqqqqq..... ^_^




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...