Thursday, February 3, 2011

HOTPSOT CONSULTANT

Bisnes Untuk Semua.
  • Petang ni sunyi giler,no koje yg den nk buat,memandangkan no koje,ni yg sy nk wt koje nie..secara rasminya,sy ingin memaklumkan bahawa sy menyediakan pakej untuk anda semua bagi yang berminat dalam dunia perniagaan hotspot murah,mudah simple bin kacang .MEMPERKENALAKAN ---->>>>(HSM)
(hotspot sistem management)

  • Sy sudah pun mendapat izin dari en.sapuan untuk memasarkan produk hotspot yg menggunakan combinationdari luar negara ini untuk digunakan & dipasarkan di Malaysia.
  • kebanyakan sistem hotpsot yg digunakan sekarang adalah menggunakan server iaitu sebuah pc/server yg khas dimasukkan sistem linux untuk mengawal pengaliran tiket dan management hotpsot.dengan adanya sistem hotspot mangement ini,budak kecik pun tahu guna
(kebanyakan sistem hotpsot yg menggunakn server seperti ini,nk tgk pun pening kan)

    Kelemahan sistem ini
    • Menggunakan server yg wajib di on 24jam tanpa henti.
    • Memerlukan pengetahuan tentang linux,untuk setting hotpsot.
    • Serve akan down,& memerlukan setup semula apabila bekalan elektrik terputus secara mengejut.
    • kos sewa serve sgt mahal,apabila menggunakan serve org lain.
    • Memerlukan pengetahuan IT yang tinggi 
    • Penggurusan SERVE melebihi RM1000...nk ke...??
    • Anda bukan BOSS untuk perniagaan anda sendri,kebanyakkan pembekal hotpsot mensyaratkan komesin untuk membeli tiket daripada mereka.bermakna anda akan bergantung SEUMUR HIDUP!!! untuk membeli tiket daripada mereka untuk dijual kn pada pelanggan anda pula.

    (Hotspot system management boleh sy ringkas kn seperti gambar dibawah) 
     Kelebihan sistem kami!!!...
    • Tidak memerlukan server untuk menjalankan perniagaan hotspot sendri
    • Modal sekali seumur hidup.
    • Menjimatkan masa dan wang ringgit.
    • Tak payah nk sewe2 serve org lain,its your own business!!!
    • Anda adalah seorang BOSS!!..itu yg penting.
    • Proses pemasangan sangat mudah semudah ABC
    • Anda mengawal sistem,tiket,harga,bandwitch,had masa,loging page,dan segalanya milik anda 100%.
    • Tidak terikat dgn sy dan mana2 pihak lagi.
    • Saya akan ajar awk sehingga pandai 100%!!. 
    • Mampu untuk mengawal 100 pengguna dlm satu masa.
    PROMOSI UNTUK BULAN FEBRUARY 
    • Sila hubungi sy (HAZIQ) di 013-4101063 & 017-5402010
    • NO (sms) ya...

      2 comments:

      1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
        //__l_l_,\____\,__
        l_---\_l__l---[]lllllll[]
        _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
        http://firestartingautomobil.blogspot.com/
        http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Kajang Pak Malau kajang berlipat,
        Kajang hamba mengkuang layu,
        Dagang Pak Malau dagang bertempat,
        Dagang hamba Tumpang lalu

        Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

        uihhhh bagus plak alan ni....

        ReplyDelete
      2. Assalamualaikum....

        Tahniah kerana menyediakan perkhidmatan yang memudahkan pengguna mewujudkan "titik panas" di kawasan sendiri...

        Kajang Pak Jabit berlipat-lipat,
        Kajang Si Husin ke Singapura,
        Satay kajang banyak dah kau rembat,
        Untuk aku kau letak kat mana..?

        (pantun HKLBR)

        ReplyDelete

      LinkWithin

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...