Thursday, January 27, 2011

hedgehog beranak

salam semua...pagi ni mcm biasa,tk de koje..arini nk cite tentang my animal,my hedgehog sudah beranak meyh...jum kite terjah.------------------->>>>>>>>>>>>>>>

  • uih...lucah2!!!!..ngee....hihii..ni bukan mila,tp i nk citer cm ne mila ley pregnant,yg duk kt bawah sekor tu betina,nama die tina..yang jantan tu tk de name..so sape nk bg name??dipersilakan..
  • cm ni lah proses nk dpt kn bby dikalangan landak2..dierang mmg suke time mlm2 kol 12 ketas,time tu lah projek pembentungan bermula  ^____^

(maaf..terpakse letak dierang dlm kotak tuk diasingkan,nk tuka kotak pn tk ley,kotor je an,t die makan anak die kalau rasa terganggu)
  • hahaha..sory lah...yg ni ler anak2 die..perasan tak yg kt kepala ibunye tue..ade cm sekor lagi kan???HA!!!ya!!!itu pun salah sekor anak die..tp dah mati..huuu..sedey2...asal ada 4,so skrg tinggal 3 ja..and tiga2 tu lum ade name..huu..nnti byk,kite nk jual,sape nak beli.!!heee


  • fuhh...syukur ler..ibu kepada anak2 neh penyayang..pandai jaga anak..tgk tue..anak nye sehat2 belake...huuu..kecik kn..lahir pada 20/1/2011 so skrg ni hampir seminggu usia dierang dari tarikh sy pos entry ni.


  • Sedey2!!!!...sisekor ni hanya dpt bertahan selama 2 ari je kot..mgkn mak die terhimpap die sampai kojol...udah sampai ajal lorhh..


  • hahaha..yg ni kalau u all nk thu..ini adalah lah nota kaki tuk teman2 serumah ku..memandangkan i bela hedgehog kt rumah ku yg diduduki sebanyak 8 orang budak hensem..so..dierang ni suke tgk2 main2 ngn landak kuh..so.. ni ler nota tuk dierang fhm...hehe..i letak kt kotak dimane mila tgh duk ngn the baby
  •  last sekali...ha!!ini lah tuan badan pya landak heheeeeeee ^_^....jgn pula korang ckp ensem mcm landak!!!aku SEBAT nnti!!!!

14 comments:

  1. hehe..first time tgk anak landak.wahaha.kesian gle..mcm tu rupanya.

    ReplyDelete
  2. notes tu ta bley bla..hahahaa

    btw, cumilll..landak tu..kih3

    ReplyDelete
  3. geli geleman la...tgk anak tikus pun tak sanggup..ni pulak berduri tercacak...eh baby landak durinya keras dan tajam ke?

    ReplyDelete
  4. Kau handsome macam Landak! Hahahahahahhahah

    ReplyDelete
  5. landak rupanya.hehe ingat apa benda.hehe

    ReplyDelete
  6. wahhh, comeu gler lar bby landak uh!
    mesti duri dia xtajam lgi kn.

    ReplyDelete
  7. hui2 semua.ade ke beta ni hensem mcm landak..tk ptut..kot ye pun..mcm bret pit ker..hehee..
    ye lew..ni landak...duri die tk tajam lagi...tp skrg dah seminggu..beso suda..

    ReplyDelete
  8. bole tak nak sekor ?
    pelishhhh~

    heh~

    comel lah...tp da besa cm ngeri je...

    =)

    ReplyDelete
  9. buleh ja bela natang ni..sng nk bela,tp maintanace tinggi and memerlukan kecekapan yg tinggi,hehe...no2....im not handsome like landak..its fake..^_^ thnks to all my pengunjung

    ReplyDelete
  10. comel weh..
    cam tuan die gk (terpaksa ckp...)
    hahahha..XD

    ReplyDelete
  11. wow..bela landak..:) cam best je...nak try gak lah..haha

    ReplyDelete
  12. geli....tp comei sgt landak tu biler dh beso skit...hehe..

    jg elok2 ye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...