Thursday, January 6, 2011

Mari timbang blog anda



ha!!..ni ader smthng yang agak menarik tu u all,u all boleh test kemampuan blog u all,berat or tak,actually u all kene de bawah 100kb loader,baru dikatogorikan sebagai blog terbest..tp blog sy mmg berat..huhuu...tk thu ngape...ni yg nk buang sume java2 skrip yg menyemak ni...jom2 sume..jangan engt berat u all je kene timbang,berat blog u all pn kene timbang,tgk gemuk or tk mcm kakak i or tk  ^_^







Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)









SELAMAT MENCUBAaaaaaa....





5 comments:

  1. sesame...hehe...so..pandai2 kurang kn berat blog u all eh..make susre bwh 100kb

    ReplyDelete
  2. alamak...mine atas 100kbla...hukhuk...kena kurangkn ni...

    ReplyDelete
  3. hehe..tau tk per..kne kurang kan meyh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...