Thursday, December 30, 2010

Selamat dtg 2011!!!!!

hello sume...
lame dah beta tk update blog nie..terbiar kaku layu ditelan usia..smlm m'sia ku tercinta menang bola piala suzuka.

so...esok jumaat rakyat jelatang dpt cuti..termasuk lah beta...hehee..dgn kesempatan yg ada ni..beta nk kongsi or shre2 sikit dgn u all..urmm...tahun 2010 byk meninggal kn kenangan,baik manis dan pahit,sama ja.. byk yg manis contoh nya 
  1. dpt lepak dgn tokei tupaware iaitu lec jawe ku http://kelengkapandapor.blogspot.com tu blog die..korang nk beli tuppaware p blog die..hahakss..
  2. dpt knl ngn mama,actually beta pn ade frens also call mama at meru,bb to familiar dgn mama tuh.
  3. moto ku hilang 2 kali dlm tahun 2010,tp jmpe balek..alhmdulilah..bila call ayah beta,dia ckp"ala..da hilang,nk buat cm ne..p wt report" dlm hati ku..waa..motor baru.tp tk jd bb dah jmpe..haha..
  4. dlm tahun dn sem ni jgk beta mula ceburi bidang perniagaan hotspot,modal semua beta yg punya,penat lelah,even beta bkn dr golongan it,tp beta usaha juga..akhirnya jln juga perniagaan ni...tk kesah lah untung ke tk..yg penting beta dpt rasa ssh payah dari titik peluh sndiri.

perkara yg tk manis 2010
  1. tk tau la pe yg tk manis..owh ya...lupa pula... sy mmg tk suke ngn santau..menci2,org yg gunekan ilmu itam..tk suke2..menyusahkan org...tk pe..jd pengalamn tuk sy.
  2. ps tu tahun 2010 juga mencatat yg sejarah yg beta semakin hari semakin tua...ayooo..
  3. tahun ni jugak beta clash ngn gadiz2 beta..mklum le..org tk ensem..spe lah nk kn..so skrg beta single mingle..sape2 yg nk jd kekasih beta wajib memiliki katogori sperti ini.
  4. -wajib dara"bkn harus/sunat tau"sbb beta teruna,janji sumpah kalau tipu lgr kereta
    -tk lawa pn tk pe...janji lawa dihati dan sanubari,yg biase2 suda..
    -jgn nk suh beta topup kn..menyampah ngn org cm neh..lum aper2 nk kikis plk.
    -tk gemuk/kurus sgt,dan tk rmai kwn laki sgt.."will be consider"..
    -Ps tu janji jgn jenis yg suke bangge diri,belagak or perasaan cantik sgt,ape lah...spe yg 
    perasan diri sendri tk bpe nk lawa tu..boleh le jd couple sy..heee.. i like(serius sbnr nye ni)
     
  5. yg ke empat....pekara yg tk best adalah tahun ni beta mmg byk masalah..tk kira lah keluarga,diri sindiri,dan mslh2 yg lain..ayoyoo...
  6. Ps tu bru je bulan 12 neh clash ngn some one dari serawak,even tk pnh jmpe..tp die mcm sungguh sgt,tp syg ni....sejak2 kebelakangan ni die mcm da berubah...so die kate clash better.. http://ustazahadawiyah91.blogspot.com/  baik kn dak nie..cm ustazah,tp syg nye..sudah takat nie

Ps tu beta dah berubah..mgkn tahun 2011 ni nk agresif sikit,tk nk dah simpan2 dlm hati..nk ganaz,hehehe...okey lah..dah mati akal nk tuleh nie..semoga tahun baru 2011 ni akan mendatangkan manfaat tuk kiter sume hendaknya..amin.. ^_^

3 comments:

  1. haha..bunge ape dol..puas dah i mndi bunge..satu bunge je lum mandi lagi..bunge taik ayam...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...