Wednesday, September 21, 2011

HANAFI PENIPU DAN KONCO NYA

Assalamualaikum semua,sedar tak sedar…sudah raya ke-3 kite semua saat jj menulis blog nie..lama sudah x tulis..huhu..sebelum memulakan aper2 cer..jj nk mengucapkan selamat hari raya kepada fmly jj,tunang jj yg berada diipoh,kwn2,sahabat handai,musuh2,dan semua2 yg mengenali diri ini..jj ingin meminta maaf if ada terkasar bahasa dan terlebey perbuatannaya.


Diepisod kali ni,lebih rancak lagi jj nk bercerita tentang sipenipu internet episode ke-2,sape2 yg terbaca entry “hanafiah anuar penipu” dan ini adalah sambungannya..sebenarnye..hanafiah sipenipu adalah seorang jejaka kacak,hansem bergaya,kaki datin dan sebagainya..haha..yg tu jj tk tau lah..tp sejak jj letak nama dia dan no phone die..ramai yg call jj.dari skandal2 sipenipu tu..smpai lah skandal2 gf die tu…semua nya teruja nk tahu..manakan tidak,sihanafiah and the geng tu terkenal dgn golongan2 profresialnes nya…dari golongan mak datin,juru2 terbang,sipelayan juru terbang(pramugari) dan sebagainya.semua nya bersekongkong for me lah…

OK..nk tahu x ape terjadi selepas jj mengadu dkt kengkawan dia…and nk tahu x nape jj ase semua yg jj hubungi ni seolah2 bersekongkol dgn sipenipu nie..korang ley tengok inbox msj dari kwn die NADIA 
mula2 dia mcm x cye,ps tu konon nye die simpati..dah berkali-kali die ckp nk tolong return duet jj,tp HAMPEH…sedar x sedar,u all ley tgk msj kt atas nie..die ckp si NAJIB RAMZAN tu cosin die…!!sedar tak u all kt etry sblm ni..si NAJIB RAMZAN tu adalah org yg bersekongkol dgn HANAFIAH PENIPU,Then pramugari terlampau tu ckp cosin die!!!..SAH2..ini semua keluarga penipu..nk dipendekkan cite aziq msj dkt fb die neh..ish2…terookkk…

Pas tu..de lg cer..actualy penipu ni adalah penipu beso…dan2…x caye jgk..??Meh jj cite…seminggu sebelum raya 2011neh..de sorang gurl ni…tetiba msj azq..die kate..”weh..pe fb koe..aku pun kene tipuu”..sahh!..betul tekaan mr jj,ni mst de kaitan..korang x caye jgk..???Ni laporan polis yg die buat..die mntk tlg azq suh promot sipenipu ni…so..i do my job..and pless say thanks for me..lol…

DETAIL CHETER
NAMA=ANNA AH CHIA (BKN NAMA SBNR)
NAMA FB=ANNA AH CHIA
NO TEPON=016-6162416
NO AKAUN MAYBANK=15501521681
KERUGIAN=RM850
URUSNIAGA=SECONDHAND Blackberry TORCH


Dak ni lg kesian..dah la blaja lg..ps tu siap pinjam2 lg…lau owner yg bce ni..harap maaf..hehe..ala..x der rezk la tu..hhehe…tgk dlm report polis yg dibuat pada……………..die kne tipu RM850!!!!!!!!!!!!!!!...PERGGHHHHHHHHHHHH……aku lak kne RM310…die kne tipu ngn org yg same yg tipu aku…tp yg aku heran..die bank in dlm akaun name pompuan..tp no tepon same dgn HANAFIAH PENIPU tu..haha..sah2..ini semua GROUP PENIPU terbesar..ade group2 rupenye..so pas ni..u all must beware okeh…!!!.....mcm SIAL betol lah dierang ni…mak bapak dierang x ajar kot..aku sumpah penipu ni dpt penyakit yg tiada ubat melainkan maaf dari org yg ditipu(aku ler..sape lagi)…..
AND KORANG SIPENIPU AWAS!!!...KO KL GASTER KER..BAPE LINE PUN AKU X KESAH…AND JGN ENGAT AKU KOSONG2 OKEH!!..KO MAIN POLIS,AKU MEN POLIS…KO MEN GANGSTER ,AKU PN ADA ORG AKU OKEH!!!...F**K YOU….

AND LAST SKALI,NI LAH GAMBAQ PENIPU TU YG PIHAK POLIS BAHAGIAN SIASATAN JENAYAH BG AKU..(seorang model !!!..s**T!!!)










3 comments:

  1. siannye tunang sy ni n gurls yg kene tipu jugk...huhu..bila lah sipenipu tu nk insaf..bahagia ke hidup dlm penipuan ni?!! sabar yew pa..nnt ade balasan utk si penipu & the geng yg bersekongkol ngn dier..huh!!! benci ngn org yg suke menipu...

    ReplyDelete
  2. Just nak tanya....dah selesai ke kes ni?

    ReplyDelete
  3. Dia ni memang penipu,siap kerja Petronas Lubricants lagi. Apalagi,buat la report kt company dia,dgr cerita dia ni status manager kat situ. Kalau nak Facebook cari nama Sherlock Aces. Sekarang badan dah ketak2 uols. Kalau jumpalaukkan cukup2,kaki kikis duit perempuan and mak nyah2 walaupun dah ada isteri.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...