Monday, December 6, 2010

Hotspot


Cempaka Hotspot



assalamualaikum semua kawan2...

          Di page ni sy nk citer sikit tentang  networking hotspot yang dinamakan TAMAN CEMPAKA HOTSPOT (TC HOSPOT),sistem ni baru je hamba joint venture bersama seorang pakar networking dari MELAKA En.Samion.buat sementara neh kawasan liputan percubaan kiterang diarea politeknik ugku omar ipoh,sbb mmg khas tuk pelajar sini,kami pun pelajar sini..hehehe...bg kawasan taman cempaka mmg ade lah rse nye..bergantung pd line kt situ.
                                                                    FORN PAGE

TAK FAHAM LAGI??    ini dia penjelasannya...

    sistem ni mudah shj,and murah,tk perlu hardware pape pun...ini adelah wireless kos rendah,mcm wireless biasalah,cuma korang perlukan laptop ade wifi & ticket number tuk acess internet dari line hamba(TC hotspot)..ticket boleh dibeli dari sy dgn kos yg sangat murah berbanding cyber cafe.


Account Price
1 day/hari
7 days/hari
30 days/hari
RM 2.50
RM 10.00
RM 25.00

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...